Linolie kan være en ekstraordinær problemløser i baghaven. At bevare dit træhegn, redskabsskur, havemøbler eller andre udendørs havemøbler i træ, udstyr og værktøj er en nem måde at spare penge på for at holde din have levende, attraktiv og nyttig. Med lidt investering og noget arbejde sparer denne problemløser i baghaven dig for nødvendigheden af at udskifte dyre hegn, strukturer, møbler eller værktøj.

Linolie er en vigtig anbefaling fra vores team hos Landscaping Central. Det er let at påføre, trænger dybt ind og forynger tørret, slidt og beskadiget træ. Linolie er en langtidsholdbar vandskadeforebyggende og træbeskyttelsesmiddel.

Linolie trænger dybt for at hele beskadigede fibre. Med flere anvendelser kan det bringe den oprindelige skønhed, den rige farve tilbage til træt slidt træ. Når du først har prøvet det, vil du blive overrasket over alsidigheden og især resultaterne.

Du kan købe en gallon hørfrøolie for meget lidt, normalt under $15,00. Den gallon vil række langt, selv i et stort hegnsprojekt. Når du køber linolie, skal du sørge for at vælge ‘kogt’ frem for ‘rå’ linolie for at få de bedste resultater.

Der er dog intet som det for nemhedens skyld, bare påfør med en pensel, klud eller malerrulle. Det trænger dybt ind og bringer den smukke farve af levende træ tilbage til ethvert tørt grimt stykke. Det beskytter i årevis. Linolie kan påføres næsten alle overflader. Hvis træet er virkelig pjaltet, kan du med fordel slibe let eller tørre ned med 000 eller 0000 ståluld. Derefter skal du blot påføre linolie, lade det trække og tørre det overskydende af.

Linolie påføres bedst én sektion ad gangen. Temperaturen skal være varm, men ikke varm. For høj temperatur vil få det til at tørre til hurtigt og ujævnt. Du vil lade det trække, indtil det meste af den flydende olie trænger ind i træet. Hvis det trænger hurtigt ind, skal du påføre mere igen. Efter et par minutter, før det begynder at tykne, skal du blot tørre det overskydende af.

Skønheden ved linolie er, at den giver en beskyttende finish indefra og ud. Det er ikke kun en let belægning, der hurtigt forsvinder ved eksponering for elementerne. Vi har et familiearvestykke, et gammelt mærkebord, der har siddet udenfor i vejret på min mands mors ranch i over 25 år. Det gamle Arts and Crafts arbejdsbord havde dybe revner og var gråt af alder og eksponering.

Sidste sommer påførte vi flere lag finish uden slibning (det er trods alt rustikt). Bordets opdelinger er meget mindre mærkbare; farven er en blanding af mørk og guld. Den er klar til at tåle flere års eksponering i vores nordvestlige fugt uden skader.

Uanset om du har et slidt hegn med et lag plet, et cedertræ eller andet træskur, der er blevet mørkere og tørret med alder og elementeksponering, vil linolie genoplive det. Håndtag til haveredskaber (træ), havemøbler i træ, you name it, dette fine gamle gennemprøvede og ægte produkt vil revitalisere det.

Vigtigt, Vigtigt: Bortskaf altid dine klude eller applikatorer i en forseglet beholder eller gennemblød dem i vand, før de kasseres. Linolie er ligesom andre olier meget brandfarlig.

Vi brugte hørfrøolie i over 25 år til restaurering af antikke møbler for at genoprette liv og æteriske olier tilbage til antikke træmøbler. Da mine børn var yngre, hjalp de mig med at smøre linolie på møblerne. Min teenagesøn stak en klud, han brugte til at tørre overskydende olie af, i lommen. På kun et par minutter vendte han sig tilfældigvis om, og jeg var chokeret over at se røgen spiral op fra bagsiden af hans bukser! Så pas på, enhver olie er meget brandfarlig. Tag de simple rigtige forholdsregler.

스포츠의 이점: 스포츠를 하는 것이 어떻게 어린이 발달에 기여할 수 있습니까?
Dancehall Rhythms

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *